Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова триумфира в последния

...
Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова триумфира в последния
Коментари Харесай

Ваня Стамболова си извоюва място на полуфинала на Фермата

Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова победи в последния елиминационен двубой във Фермата: Съединение в неделя вечер, като завоюва три от общо четирите борби против една от най-силните дами в стопанството – Милена Зарева.

Така 34-годишната лекоатлетката си обезпечи място на полуфинална в шоуто и направи сериозна крачка към реализиране на обещанието, с което стартира присъединяване си – да стигне до финала и да стане първата жена-победител в историята на шоуто.

За 43-годишната лесовъдка от Кюстендил - Милена това бе първо излизане на арената за дуели, само че мощните болки, които изпитваше в ръцете, я оставиха отвън конкуренцията за огромната премия от 100 000 лв. дни преди огромния край на 16 декември.

Дуелът сред Ваня и Милена бе последният, който се разигра на арената, с което обаче борбите сред участниците не завършват. От през днешния ден в стопанството към този момент няма да има водач на групата и ратаи, а изключителните събития, които предстоят ще доведат до отпадането на трима от останалите общо седем участници.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР