Европейската космическа агенция продължава да подкрепя съвместните мисии с Русия.

...
Европейската космическа агенция продължава да подкрепя съвместните мисии с Русия.
Коментари Харесай

Европейската космическа агенция засега не прекратява съвместните си мисии с Русия

Европейската галактическа организация продължава да поддържа взаимните задачи с Русия. Но е подготвена да „ вземе решения “, показва шефът й Йозеф Ашбахер. Сътрудничеството на Международната галактическа станция продължава най-малко до завръщането на астронавт на НАСА.

Сътрудничество с Русия Европейската галактическа организация има на Международната галактическа станция и проучването на Марс с марсохода ExoMars. Като сигнал за преразглеждане на позицията може да се смята изказването на Йозеф Ашбахер, в което той показва, че е „ обезпокоен, защото експанзията продължава да се утежнява в Украйна “.

НАСА също увери, че ще продължи съдействието с Русия. Особено след въведените американски наказания. За които НАСА счита, че няма да пречат на съдействието в „ гражданското пространство “. Само преди дни шефът на Роскосмос Дмитрий Рогозин допусна с обява в Twitter, че „ МКС може да изпадне от орбита без съветска помощ “.

На Космическата станция има седем души. НАСА образова трима съветски космонавти. Руският галактически транспортен съд " Союз " пък би трябвало да върне астронавта на НАСА Марк Ванде Хай вкъщи от МКС в края на март.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР