Европейската комисия публикува днес есенната покана за подаване на кандидатури

...
Европейската комисия публикува днес есенната покана за подаване на кандидатури
Коментари Харесай

DiscoverEU предоставя на младежите 35 000 билета за влак тази есен

Европейската комисия разгласява през днешния ден есенната покана за подаване на кандидатури за DiscoverEU, с помощта на която 35 000 младежи ще получат железопътна карта, с цел да пътуват из Европа и да се срещнат с нейната богата просвета.

Поканата е отворена за претенденти от страните, участващи в програмата „ Еразъм+ “, от през днешния ден на обяд до 25 октомври на обяд. За да завоюват железопътна карта, младежите би трябвало да аплайват на  и да отговорят на 5 въпроса от викторина, както и на още един спомагателен въпрос. Кандидатите, които сполучливо са дали отговор на викторината за асортимент и са родени сред 1 януари 2004 г. и 31 декември 2004 година, ще могат да пътуват в Европа до 30 дни през интервала от 1 март 2023 година до 29 февруари 2024 година

По време на  броят на картите за пътешестване беше доста повишен. Тази година са предоставени общо 70 000 карти. DiscoverEU към този момент е част от , което значи, че самодейността е отворена и за претенденти от Исландия, Лихтенщайн, Северна Македония, Норвегия, Сърбия и Турция.  

Младежите, които ще получат железопътна карта, ще продължат да се употребяват от , съдържаща над 40 000 благоприятни условия за отстъпки в публичния превоз, за културни прояви, настаняване, храна, спорт и други услуги, предлагани във всички отговарящи на изискванията страни.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР