Европейската комисия представи днес предложения за всеобхватна реформа на митническия

...
Европейската комисия представи днес предложения за всеобхватна реформа на митническия
Коментари Харесай

Европейската комисия с предложения за реформа на митническите правила на ЕС

Европейската комисия показа през днешния ден оферти за всеобхватна промяна на митническия съюз на Европейски Съюз, основан през 1968 година. Предложените през днешния ден ограничения плануват фрапантно опростяване на митническите процеси за бизнеса, се показва в известие на комисията, представено от Българска телеграфна агенция.

Промените ще заменят нормалните митнически заявки с учреден на данни метод към надзора на вноса. Митническите управляващи ще разполагат с благоприятни условия да правят вярна оценка на вноса и да го стопират при закани за стопанската система и обществото.

Комисията регистрира, че се следи голямо нарастване на размера на търговията, изключително онлайн, бързо нараства броят европейските условия, чието осъществяване би трябвало да бъде тествано на границата, правят се геополитически промени. Европейска комисия предлага да бъде основан Митнически орган на Европейски Съюз, който да упражнява контрол върху център за европейски митнически данни като мотор на новата система.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР