Европейската комисия най-сетне дава зелена светлина на . Очаква се

...
Европейската комисия най-сетне дава зелена светлина на . Очаква се
Коментари Харесай

ЕК най-сетне пуска плана за възстановяване

Европейската комисия най-накрая дава зелена светлина на. Очаква се положителната вест да бъде оповестена на следващия ден у нас персонално от ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен. По проекта за възобновяване и резистентност България чака 12,3 милиарда лева безплатно финансиране, като страната на този стадий не желае да се възползва от опцията за даване и на на ниска цена заемно финансиране.

Планът за възобновяване и резистентност планува промени и вложения в 4 стълба – Иновативна България, Зелена България, Свързана България и Справедлива България. Проектите са свързани с отправяните към страната ни годишно от Европейска комисия характерни рекомендации за промени в границите на европейския учебен срок и координирането на икономическите политики на съюза. Последният вид на проекта за възобновяване и резистентност към този момент е оповестен на уеб страницата nextgeneration.bg, до момента той не бе разполагаем.

В региона на прехода към нисковъглеродна стопанска система държавното управление показва като триумф контрактуваната опция Топлоелектрическа централа " Марица Изток " 2 да работи единствено през зимата, мегапроекта за създаване на батериен парк за предпазване на сила, концепциите за развиване на произвеждане на геотермална сила. Сериозни промени има и в уговорките за господство на закона, включително въвеждането на механизъм за отчетност на основния прокурор. Сериозно е модифицирана и частта за развиване на превоза, като акцент се слага върху закупуването на нови мотриси за БДЖ. Одобряването на проекта идва след четири поискани от новия кабинет едномесечни отсрочвания за премахване на проблеми и доработване на плановете.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР