До края на годината ще бъде завършен ремонтът на отсечката

...
До края на годината ще бъде завършен ремонтът на отсечката
Коментари Харесай

Главчев: До края на годината ще бъде пуснат пътя в едната лента в отсечката Ботевград-Мездра

" До края на годината ще бъде приключен ремонтът на правата Ботевград-Мездра. След това строителите дадоха обещание придвижването да бъде пуснато придвижването в една лента. Нека проявим схващане и приемливост, с цел да се случат нещата ". Това съобщи министър-председателят Димитър Главчев, който дружно с министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова ревизираха нуждата от затварянето на правата Ботевград-Мездра и осъществяването на строителните действия там.

Премиерът Главчев прикани хората да проявят самообладание, с цел да бъде приключен ремонта в правата. " Ще стане доста по-добре от преди. " Петрохан " ще бъде ремонтиран, в случай че има провали по настилката. Сложена е и специфична настилка против превъртане на тировете. От петък до неделя няма да се движат ТИР-ове, в интервалите, когато хората пътуват за работа през делничните дни също няма да се движат тежкотоварни камиони ", уточни още министър-председателят. 

Министър Виолета Коритарова акцентира, че затварянето на пътя е неотложно, с цел да се довършат оборудванията по него. " Нямаше различен вид. Нашата цел беше по-рано да затворим. Направихме обстойни разбори, няма по какъв начин да осигурим сигурност на пътуването и по едно и също време сигурност за строителните служащи ", добави министър Коритарова. 

Ако има закъснение по осъществяването на ремонта, ще бъдат наложени наказания на изпълнителя.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР