Европейската комисия изрази днес надеждата приемствеността и стабилността в Германия

...
Европейската комисия изрази днес надеждата приемствеността и стабилността в Германия
Коментари Харесай

ЕК се надява стабилността в Германия да бъде съхранена

Европейската комисия изрази през днешния ден вярата приемствеността и стабилността в Германия да бъдат съхранени на фона на известията за неуспеха на договарянията за съставянето на ново държавно управление в Берлин.

Европейска комисия почита напълно конституционния развой в Германия. Германският главен закон предлага основа за непоклатимост и последователност в сходна конюнктура, изключително в светлината на уроците от предишното. Комисията е уверена, че този път няма да бъде друго - приемствеността и стабилността ще бъдат съхранени, те са запазена марка за немската политика, разяснява представител на институцията. Няма да гадаем за всяко допустимо отражение (на неуспеха на преговорите), добави той в отговор на въпрос какви биха били последствията за еврозоната, по въпросите с миграцията и сигурността в Европейски Съюз, осведоми Българска телеграфна агенция.

Както Българска телеграфна агенция заяви, консервативният блок ХДС/ХСС на досегашния немски канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила нощес не съумя да се контракти със Свободните демократи и Зелените за сформиране на ръководеща коалиция. Досега се очакваше Меркел да оглави за четвърти път немското държавно управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР