Европа научи своя горчив урок и сега е времето да

...
Европа научи своя горчив урок и сега е времето да
Коментари Харесай

Евродепутати либерали посетиха Киев

" Европа научи своя горчив урок и в този момент е времето да ускори стратегическата си самостоятелност във връзка с сигурността и енергетиката ". Това сподели евродепутатът от " Обнови Европа " Илхан Кючюк по време на визитата си в Киев, Буча и Ирпен със свои сътрудници либерали.

Кючюк акцентира, че най-значимите стъпки, който би трябвало да предприемем, са диверсификацията на енергийни запаси и вложения в личната ни сигурност.

Делегацията се срещна с ръководителя на Върховната рада Руслан Стефанчук, вицепремиера по въпросите на европейската и евроатлантическата интеграция Олга Стефанишина, водача на партия " Глас " Кира Рудик и други народни представители.

Кючюк изрази взаимност с народа на Украйна и вяра войната да спре. Той напомни, че единствено преди дни Европарламентът е приел резолюция за повишение на успеваемостта на глобите против Русия, в която се споделя, че причинителите на военни закононарушения да бъдат подведени под отговорност.

Евродепутатите упорстват за основаването на специфичен арбитражен съд на Организация на обединените нации за закононарушенията в Украйна.
 Снимка: Фейсбук/Илхан Кючюк
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР