Европа е дом на някои от най-вълнуващите и уникални летни

...
Европа е дом на някои от най-вълнуващите и уникални летни
Коментари Харесай

10 фестивала в Европа, които не бива да пропускате това лято

Европа е дом на някои от най-вълнуващите и неповторими летни фестивали в света. Прегледайте си програмата, запазете си билети за аероплан и се забавлявайте!

La Tomatina в Buñol, Испания

Фестивалът, който не трябва да се пропуща . Провеждан всяка година в последната сряда на август, La Tomatina е многолюден фестивал за битка с храната, където участниците хвърлят домати един на различен. Този фестивал има дълга история и притегля хиляди хора от цялостен ​​свят. Фестивалът е празник на живота и е превъзходен метод да изживеете испанската просвета и традиция. Ако търсите незабравимо и изпълнено със развлечение преживяване, La Tomatina несъмнено си заслужава да посетите.



Летен фестивал в Дубровник

Друг фестивал, който си коства да посетите, е Дубровнишкият летен фестивал в Хърватия. Този фестивал се организира от началото на юли до края на август всяка година и е най-старият културен фестивал в Хърватия. Фестивалът е празник на музиката, танците и изкуството и включва осъществявания на локални и интернационалните актьори. Фестивалът е превъзходен метод да изпитате хърватската просвета и е наложително посещаване за всеки, който пътува до Хърватия през летните месеци.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР