Европа е длъжна да стане посредник при уреждането на израелско-палестинския

...
Европа е длъжна да стане посредник при уреждането на израелско-палестинския
Коментари Харесай

Германия: ЕС да стане посредник в палестинско-израелския конфликт

Европа е длъжна да стане медиатор при уреждането на израелско-палестинския спор. Това съобщи Ролф Мютцених, водач на фракцията на Социалдемократическата партия на Германия (СДП) в Бундестага, за ДПА.
" Тъй като е явно, че сега администрацията на Съединени американски щати не има намерение да поеме дипломатическо управление в ескалиращата рецесия, европейските страни би трябвало да създадат това, " сподели Мютцених, съобщи БГНЕС.
 Ивицата Газа може да остане напълно без ток след три дни Ивицата Газа може да остане напълно без ток след три дни
Ивицата Газа ще остане без гориво за генераторите си за ток до неделя (16 май), написа The Times of Israel, базирайки се на информация...
В същото време той добави, че немското държавно управление би трябвало да работи в тясно съдействие с управляващите на други страни. На първо място, съгласно него е належащо да се съсредоточат напъните върху неотложно преустановяване на огъня в Близкия изток, тъй че да има опция за доставка на филантропична помощ в района.
По-рано немският външен министър Хайко Маас упрекна за утежняване на обстановката в Близкия изток и също по този начин изрази убеждението си, че единствено политическо решение би донесло дълготраен мир в района. В същото време той предизвести против ескалация на спора, отбелязвайки, че рецесията може да бъде позволена единствено с политически средства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР