Евродепутатът отново коментира пререканията със Северна Македония. Той разкритикува премиера

...
Евродепутатът отново коментира пререканията със Северна Македония. Той разкритикува премиера
Коментари Харесай

Джамбазки към Заев: Не се правете на завалия и че не знаете кой е Гоце Делчев

Евродепутатът още веднъж разяснява пререканията със Северна Македония. Той разкритикува премиера Зоран Заев, който през вчерашния ден разгласи, че неговата страна няма териториални искания към България.

"Зоран Заев продължава да се прави на "завалия ". Иначе казано, на недоразбрал. Никой не си е и помислял, че можете да имате териториални искания към България, почитувани премиере. Това би било прекомерно безсрамно, даже за безкрайните благоприятни условия на югоносталгичарската "фела ", разяснява Джамбазки във фейсбук.

"Не, не желаеме от вас да декларирате, че нямате териториални искания към България. Не си измисляйте оправдания и "ходове ". Искаме от вас да не издавате нови документи и ново поданство на Гоце Делчев. И да спрете да се вършиме, че не знаете, че Гоце Делчев се е самоопределил еднопосочно, неоспоримо и собственоръчно. За българин. Че е учил в българско учебно заведение, бил е български преподавател, български офицер, български бунтовник. И това е безпощадната историческа истина. Никой не ви пречи да го почитате. Но не и да позорите делото и паметта му с недостойни сърбо-комунистически игрички ", съобщи още той.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР