Евродепутатът Николай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16

...
Евродепутатът Николай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16
Коментари Харесай

Бареков пусна сигнал до Цацаров срещу Анна Цолова и Антон Хекимян

Евродепутатът Николай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив,... към профила е сезирал основния прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила за корупционни практики от Анна Цолова и Антон Хекимян.

Това излиза наяве от пост в персоналната му страница в обществената мрежа Facebook. Ето какво написа Бареков:

"Днес група жители, събрани за отпор против корупцията и наглостта в медиите, водени от мен, подадохме сигнал в Главна прокуратура и Национална агенция за приходите за корупционни практики, укриване на приходи и пране на пари посредством закупуване на първокласни парцели от лицето Анна Цолова, понастоящем водеща на утринен блок в Нова ТВ. Подготвяме и ще подадем до дни такива сигнали и за водещите Антон Хекимян, БТВ, неговия продуцент Анна Тодорова и Виктор Николаев от Нова ТВ.

Нека прокуратурата ревизира основателните съмнения в обществото и обстоятелствата и събитията, които ние предоставяме, и да отговорят на въпроса на какво се дължат фрапантните разминавания сред публични приходи и притежаваното от телевизионната водеща имущество.

Считам, че изложеното дава задоволително съображение за осъществяване на инспекция на Цолова за доказване произхода на средствата, с които е закупила баровския си дом в елитния столичен квартал „ Драгалевци”, чиято общата стойност надвишава 400 хиляди лева - сума, която е изцяло непостижима за над 90 на 100 от българските фамилии, множеството от които живеят с под 1000 лева на месец. ", приключва Бареков.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР