"Евродепутатът не е чиновник. Той е представител на нацията си

...
"Евродепутатът не е чиновник. Той е представител на нацията си
Коментари Харесай

Радан Кънев: Един евродепутат трудно ще помогне за доходите на българите

"Евродепутатът не е служител. Той е представител на нацията си и на всички европейски жители. Въпросът за приходите е най-съществен за българските жители. Малки са опциите на един евродепутат да помогне за приходите на българите. " Това съобщи Радан Кънев, лидер на листата на "Демократична България " за европейския избор, по време на избирателен спор в ефирен ефир.

Според Кънев има неуместни неща по така наречен пакет "Макрон " и той се нуждае от сериозна смяна.

Кандидатът за евродепутат разяснява, че предпочитаната основа на мощна Европа са правораздаването, сигурността и не на последно място - енергетиката. Той напомни, че поддържа общата единна защита на границите на Европейския съюз. Също по този начин показа, че няма да поддържа "Южен поток " и че площадката за "Белене " е изцяло несъответствуваща.

Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация, който също участваше в дебата, увери, че в идващия европарламент Вътрешна македонска революционна организация ще направи по този начин, че България да заеме своето почтено място в него. "Планът "Макрон " се опита да открадне приходите и хляба. Ние няма да се съобразяваме с политиката на Европа, ние държим на Европа на отечествата ", сподели Сиди. Той акцентира, че Вътрешна македонска революционна организация бранят България от джендър идеология.

От своя страна проф. Боян Дуранкев от "Коалиция за България " посочи, че претекстът му да стане евродепутат е, че със своите сътрудници разполагат с "рецепти за догонващо икономическо развиване ". По думите му ние се държим новобрански в Европейския съюз и добави, че Европа има потребност от фина пренастройка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР