Евродепутатът на ВМРО Ангел Джамбазки се изяви в събота като

...
Евродепутатът на ВМРО Ангел Джамбазки се изяви в събота като
Коментари Харесай

Евродепутатът Ангел Джамбазки въздиша с носталгия по смъртното наказание

Евродепутатът на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки се изяви в събота като покровител за връщането на смъртно наказване в коментар за двете тежки закононарушения в сливенското село Сотиря. Според него насилниците на деца заслужават единствено и само сходно наказване.

“Личното ми мнение е, че хора, които правят такива неща, заслужават единствено и само гибел “, сподели Джамбазки.

" Обществото има потребност от крайни ограничения за решаването на циганския въпрос. Вътрешна македонска революционна организация на три пъти упорства да отпадне съкратеното (съдебно) произвеждане за тежки закононарушения. Не може след сходни действия причинителите да се разхождат свободно на улицата, където играят децата ни “, споделя евродепутатът Ангел Джамбазки.

Смъртното наказване не просто е несъвместимо с участието на България в Европейски Съюз, само че в Европа то се позволява само в Беларус. В Русия има мораториум върху смъртното наказване.

Към 2017 година общо 142 страни в света са отменили смъртното наказване по закон или на процедура, а 56 страни не престават да го употребяват, сочи информация на Европейския парламент, на който Джамбазки е член.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР