Евродепутатът Асим Адемов организира конкурс за най-иновативно събитие по повод

...
Евродепутатът Асим Адемов организира конкурс за най-иновативно събитие по повод
Коментари Харесай

Търси се най-иновативно събитие за Деня на Европа

Евродепутатът Асим Адемов провежда конкурс за най-иновативно събитие във връзка 9-ти май - Ден на Европа. В него могат да вземат участие възпитаници от 10 до 12 клас от Бургаска област.

Конкурсът цели да насочи вниманието на младежите към работата на европейските институции, което ще им помогне да бъдат добре осведомени, виновни и дейни европейци. Също по този начин да провокира интерес у младежите да се срещнат в детайли с техните цивилен права и по какъв начин да ги употребяват, да осъзнаят главните политики на Европейски Съюз, които през идващите години ще бъдат провеждани от самите тях.

Всяко учебно заведение може да взе участие в състезанието с екип от 5 индивида с един учител, които да бъдат уредници на събитието и носители на главната концепция. Инициативата може да бъде флашмоб, открит урок, зрелище, викторина, галерия, състезание или каквото и да е друго събитие, чиято тематика е обвързана с Деня на Европа. Тя би трябвало да бъде снимана на видео и да бъде изпратена до 15 май 2023 година на имейл: [email protected]. Жури ще ги прави оценка от 16.05.2023 до 31.05.2023 година, а екипът- победител ще бъде разгласен на 01.06.2023 година

Ще бъдат връчени три награди - огромната премия е посещаване на екипа в Европейския парламент в Брюксел, има и две поощрителни предметни награди.

Конкурсът е взаимен план на осведомителните офиси на евродепутата от ЕНП Асим Адемов в Бургас, Благоевград, Видин, Смолян, Сливен и Регионално ръководство на образованието – Бургас.

Подробности за състезанието, регламента за провеждането му, формуляр за присъединяване може да намерите на http://asim-ademov.eu.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР