Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна срещу Мустафа Емин, който се нахвърли

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна срещу Мустафа Емин, който се нахвърли
Коментари Харесай

И Джамбазки скочи на Емин: Нагла Калинка!

Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна против Мустафа Емин, който се нахвърли предходната седмица на докторите в „ Пирогов “ и парадира със заеманата от него служба.

Ето какво написа патриотът от Брюксел:

„ Лицемерие, лицемерие, безочливост.

Партийно предопределение, партийна „ котерийна “ квота, типична необразована „ калинка “, без никакъв опит, интерес, знание в областта на защитата, назначен на позиция „ консултант “ на министъра на защитата, наглее безобразно, заплашва незабавни лекари и личен състав с уволняване, тъй като по партийна линия е станал „ шеф “. Така в Продължаваме Промяната/Демократична България схващат властта. Да дойдат отнякъде, да станат огромни началници и да уволняват

Повече от 6 дни след случая в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ оставки няма. Ако Мустафа Емин беше от която и да е друга партия, щеше към този момент да е наказан от жълтопаветния комсомол и уволнен на секундата. Неведнъж сме виждали техния писък, без каквито и да е било доказателства. Но наглостта на тези клоуни няма граници, желали записи, шегичка било, въобще няма даже капка смирение. Безгранична безочливост и двуличие от „ моралистите “, които разчитат на „ Ало, Маджо “  и на „ Ало, господин министър “.

Жалки еднодневки, стигнали до властта с навеждане и нагаждачество. Сега наглеят и се считат за недосегаеми. НЕ СА! И ще го схванат напълно скоро “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР