Евгений Пригожин, за когото се счита, че загина при самолетна

...
Евгений Пригожин, за когото се счита, че загина при самолетна
Коментари Харесай

Руски политолог: Пригожин е жив и готов да мъсти, в самолета е бил негов двойник


Евгений Пригожин, за който се смята, че почина при самолетна злополука край Твер, в действителност е „ жив, здрав и свободен “ и „ крои проекти за възмездие “ на съветския президент Владимир Путин. Това мнение изрази съветският политолог Валерий Соловей, като през септември даде обещание да разкрие информация за това в коя страна се укрива Пригожин сега.

В изявление за английското издание Daily Mail Соловей съобщи, че в действителност не самият Евгений Пригожин, а негов двойник е бил на борда на разрушилия се на 23 август аероплан. Освен това, съгласно политолога, съветските спецслужби и управляващи са наясно с това. Самият Пригожин, съгласно Соловей, остава на независимост „ в незнайна страна “ и възнамерява по какъв начин да отмъсти на тези, които са виновни за гибелта на неговите приятели и в действителност го осъдиха на наложително заточение.

Спасителите откриха телата на всичките 10 жертви в самолета на Пригожин. Какво се знае за самолетната злополука до сутринта?

„ Как остана жив, до момента в който околните му умряха? Това е изборът, пред който той (Евгений Пригожин – бел. ред.) се изправи. Той има намерение да си отмъсти, че е изправен пред подобен избор. Той има намерение да отмъсти на хората, които имаха намерение да го унищожат и унищожиха хора, близки до него “, сподели Соловей.

Политологът твърди, че Пригожин разполага с прилична сума пари в брой (биткойни на стойност £1,6 милиарда, което в този момент е еквивалентно на $2 милиарда). Според Соловей Пригожин „ ще употребява тези средства, с цел да отвърне на удара “.

„ Това е повече от задоволително за възмездие. Що се отнася до упоритостта, силата и смелостта, той ги има в обилие “, сподели специалистът.

Трябва да се означи, че следственият комитет на Русия публично удостовери гибелта на някогашния началник на ЧВК " Вагнер ". Според ведомството това е доказано от разбор на ДНК материал, открит от криминалисти на мястото на самолетната злополука.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР