Евгений МихайловВ цялата 32-годишна демократична история на българското Народно събрание

...
Евгений МихайловВ цялата 32-годишна демократична история на българското Народно събрание
Коментари Харесай

Урок за начинаещи политици и анализатори

Евгений Михайлов

В цялата 32-годишна демократична история на българското Народно заседание имаше единствено един интервал (1994-1997) и единствено една парламентарна група, която не се разцепи - тази на Съюз на демократичните сили.

Никой от депутатите в 37 Народно събрание, които бяхме определени с листата на Съюз на демократичните сили, с ръководител Филип Димитров, не се разгласи за самостоятелен и не смени партийната си принадлежност! Дори когато трябваше предварително да се приключи живота на този парламент след януари 1997!!! Точно базовата честност в интервала 1992 -1996 година на тогавашните седесари, а не новосформираната от Иван Костов партия, докара до успеха на изборите през 1997!

Имаше и такива времена... само че това беше толкоз от дълго време, че " почтените и образовани " хлапетии от ПППП са си играли още под масата.

П.П. Да се ръкопляска на напусналите Има Такъв Народ е все едно да се поддържат дейностите на сините мравки през 1992, които съучастваха за свалянето на държавното управление на Филип Димитров и избирането на държавното управление на мафията - " Беров "! Може да е малко с противоположен знак, само че е същото! А да се гласоподава за Има Такъв Народ и ПППП е меко казано... липса на житейски опит.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР