Евгений Белий беше преизбран за председател на Българския антифашистки съюз

...
Евгений Белий беше преизбран за председател на Българския антифашистки съюз
Коментари Харесай

Евгений Белий беше преизбран за председател на БАС

Евгений Белий беше избран отново за ръководител на Българския антифашистки съюз на Осмия постоянен конгрес на сдружението през вчерашния ден. Той беше подсилен от всички регионални структури на организацията и завоюва безапелационно конкуренцията.
Гости на събитието бяха Максим Ерьомин, аташе на посолството на Руската федерация, който прочете особено одобрение от Елеонора Митрофанова, както и представителката на " Россотрудничество " в България Наталия Киктенко. 
Събитието беше почетено и от заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, водачът на столичната организация Иван Таков, шефката Съюз на българските журналисти Снежана Тодорова, ръководителят на " Екогласност " Емил Георгиев, ръководителят на Отечествения съюз Васил Точков, водачът на ПК " Тракия " Стефан Начев, проф. Нако Стефанов, предсадетел на Българския народен съвет за мир и ръководителят на МО на Българска социалистическа партия Габриел Вълков.
Конгреса приветстваха и Корнелия Нинова, както и Вилмош Ханти, ръководител на Международната организация на бойците от съпротивата. 
Антифашистите одобриха " Обръщение за мир " - апел към това всички военни спорове в света да бъдат прекъснати в името на младите генерации. 
Преди началото на съвещанието Белий връчи и специфични грамоти. Почетна грамота на БАС за дейна антифашистка активност получи и първата заместник-главна редакторка и шеф на БСТВ Нора Стоичкова.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР