Евгени Крусев излезе от следствието като обвиняемБившият заместник-кмет по транспорта

...
Евгени Крусев излезе от следствието като обвиняемБившият заместник-кмет по транспорта
Коментари Харесай

Евгени Крусев излезе от следствието като обвиняем

Евгени Крусев излезе от следствието като обвинен
Бившият заместник-кмет по превоза на София Евгени Крусев се снабди с обвиняване за длъжностно закононарушение поради ремонта на улица "Граф Игнатиев", съобщи кореспондент на БГНЕС.

Навлизане в Националната следствена работа (НСлС) Крусев съобщи, че е спокоен и че се е управлявал само от ползите на общината и на града. "Нито едно решение не е взимано еднолично. Винаги съм се управлявал от мнението и от компетентността на специалисти и нито едно решение не е взимано от никого еднолично ”, съобщи някогашният зам.-кмет.

Няколко минути по-късно той излезе от следствието, където му повдигнаха обвиняване за длъжностно закононарушение поради ремонта на трамвайния релсов път на "Графа". Връчиха ни обвиняването за закононарушение по работа, изясни юристът на Крусев – Менко Менков. Защитникът добави, че в постановлението се твърди, че са нарушени служебните му отговорности и че е трансформирал изискванията на публичната поръчка. „ Като в постановлението не се твърди да са настъпили каквито и да било нездравословни последствия, а че са могли да настъпят такива. Тепърва ще се прецизира какво се има поради под това разбиране ”, акцентира Менков.

Очаквайте още детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР