Евертън се намира в много трудна ситуация в последните години,

...
Евертън се намира в много трудна ситуация в последните години,
Коментари Харесай

Евертън с български проблем - свършиха парите за новия стадион на карамелите

Евертън се намира в доста сложна обстановка в последните години, в които клубът непрестанно се бори за оцеляване във Висшата лига.

Наред с това, пред " карамелите " породи и сериозен финансов проблем, защото клубът не може да обезпечи нужните средства за идната фаза от градежа на новия си стадион.

Причината за това е неяснотата към собствеността на клуба, защото договорката с компанията " 777 Partners " не е утвърдена.

Така Фарад Мошири продължава да бъде необут на Евертън, само че самият той не може да обезпечи пари за новата сцена.

Затова и градежът на стадиона, чиято цена ще бъде към 760 милиона паунда, ще се забави.

" Клубът продължава да води договаряния за обезпечаване на финансиране за идващия стадий от градежа на Брамли-Муур Док. Проучват се разнообразни разновидности, само че клубът към момента не си е обезпечил правно обвързващи гаранции. Бордът е убеден, че финансирането ще бъде обезпечено. Директорите обаче признават, че тази неустановеност може да породи обилни подозрения по отношение на способността на клуба да продължи да действа обикновено ", сподели Мошири.

Друг проблем пред Евертън е и фактът че, компанията Everton Stadium Development Limited има към този момент задължения в размер на 539.1 милиона паунда, което с 283.1 милиона повече спрямо миналата година.
 Евертън е с доста съществени финансови проблеми
Евертън е с доста съществени финансови проблеми

Има заплаха да не могат да завършат стадиона си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР