Евертън реализира два сериозно входящи трансфери в последния ден на

...
Евертън реализира два сериозно входящи трансфери в последния ден на
Коментари Харесай

Евертън и Нюкасъл най-активни на трансферния пазар в Англия

Евертън осъществя два съществено входящи прехвърляния в последния ден на януарския трансфер прозорец, единствено няколко часа откакто Франк Лампард публично застана отпред на отбора. 

В една от най-сериозните покупко-продажби за този месец " карамелите " привлякоха офанзивния халф на Тотнъм Деле Али против сума, която може да доближи 40 милиона паунда, в случай че бъдат изпълнени избрани критерии. Английският национал подписа контракт за две години и половина с Евертън. Лампард също по този начин съумя да убеди халфът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек да премине на " Гудисън Парк ". Нидерландският национал ще играе в Евертън до края на сезона чартърен.

Най-активният клуб на трансферния прозорец през януари Нюкасъл бе деятелен и през вчерашния ден, в последния ден. " Свраките ", които се борят да не изпаднат от Висшата лига, се укрепиха със бранителя Мат Таргет от Астън Вила, който идва чартърен, както и централния бранител на Брайтън Дан Бърн, платен против 13 милиона паунда.

Два прехвърлянето в последния ден на прозорец съумя да осъществя и Тотнъм. За наслада на мениджъра Антонио Конте " шпорите " съумяха да вземат Деян Кулушевски (под наем) и Родриго Бентанкур (21,5 милиона паунда) от Ювентус.

Голямата вест от през вчерашния ден бе, че датският национал Кристиан Ериксен подписа контракт с Брентфорд и ще се опита да възобнови кариерата си в новака в елита на Англия. През юни предходната година Ериксен получи сърдечен арест на терена по време на мач на Дания от Евро 2020.

Манчестър Юнайтед не се укрепи с нито един нов футболист, а в последния миг " алените дяволи " блокираха изходящи прехвърляния на вратаря Дийн Хендерсън и крилото Джеси Лингард.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР