Евертън разхлаби леко напрежението около мениджъра Рафаел Бенитес, след като

...
Евертън разхлаби леко напрежението около мениджъра Рафаел Бенитес, след като
Коментари Харесай

Бенитес похвали характера на своите след обрата срещу Арсенал

Евертън разхлаби леко напрежението към мениджъра Рафаел Бенитес, откакто направи късен поврат против Арсенал за 2:1 с гол на Демарай Грей в добавеното време.

Малко по-рано бразилецът Ричарлисон бе изравнил след добавка на удар на Грей, който се отби в гредата. Две попадения на бразилеца преди този момент бяха анулирани поради доста тънки засади, само че благодарение на ВАР бяха взети съдийските решения. Мартин Йодегор пък бе извел Арсенал напред в резултата в самия завършек на първата част. По този метод Евертън се изкачи до 12-о място в класирането с 18 точки, а с 23 Арсенал си остава на 4 точки от Топ 4.

Капитанът на Евертън Шеймъс Коулмън посочи ролята на почитателите за обрата. "Ние знаем, че какво и да става зад сцената, почитателите постоянно ще идват тук да ни поддържат ", сподели той пред Sky Sports. "Казвам му го ( на Грей) всеки ден. Понякога тези футболисти не осъзнават какъв брой положителни могат да бъдат. Той има остатък от качества. Трябва да работи доста крепко всеки ден, с цел да се подреди измежду най-хубавите. Тази седмица го направи ", добави бранителят.

"Реакцията на тима при тези анулирани голове и при допускането на попадения в края на първата част бе забележителна. Всеки състезател и почитател чакаше тъкмо това. Това е точната крачка напред. Всичко бе против нас, само че може да се радваме на характера, който показахме и поддръжката на публиката ", разяснява Бенитес след мача.

"Това беше полуда, най-хубавият ми миг до момента. Като тим минаваме през сложен интервал, само че останахме дружно. С тези почитатели зад нас това бе повече от справедливо ", съобщи героят Демарай Грей.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР