Имаше обсъждане на писмото от Главчев от Министерския съвет. Отговорността

...
Имаше обсъждане на писмото от Главчев от Министерския съвет. Отговорността
Коментари Харесай

Марков: Не участваме в задкулисни преговори, защо третият мандат да не дойде при нас

Имаше разискване на писмото от Главчев от Министерския съвет . Отговорността е на Министерския съвет, това е буквата на закона. Трябва да забележим и позицията на президента. Това съобщи Николай Марков от партия " Величие " в коридорите на Народното събрание.

По думите му са дали своят вот за краткотрайната комисия за правилника на Народно събрание - едното предложение е на " Възраждане ", а другото на ГЕРБ. " Възраждане " гласоподава срещу личния си претендент. Не разбирам тази нервност на " Възраждане ", факт е, че някои от техните депутати гласоподаваха срещу личните си претенденти.

Той съобщи, че е имало предложение за тестване за опиати при влизане в Народното събрание.

Марков уточни, че е желал директна среща с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, тъй като той носи политическата отговорност, до момента в който контактната група не носи такава, счита той.

Депутатът попита за какво Има Такъв Народ се хвърлят толкоз за третия мандат, като разликата сред тях и " Величие " е единствено % и половина. " Защо и ние да не предложим експертен кабинет ", попита той.

" Ние в никакъв случай не сме компрометирали даден политик. Искаме да дадем нов звук за работа в Народното събрание. Съвременните технологии разрешават всичко, само че аз приказвам за компилация от истина и неистина, такива, които тролските заводи на " Възраждане " поддържат . Не единствено на " Възраждане ", прочее. Много други парламентарни сили си го разрешават ", уточни още Марков.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР