БСП внася 5 законопроекта и 2 предложения за решения. Първото

...
БСП внася 5 законопроекта и 2 предложения за решения. Първото
Коментари Харесай

Първа точка за БСП в дневния ред – да не изпращаме жива сила в Украйна

БСП внася 5 законопроекта и 2 оферти за решения. Първото е да не се изпраща жива мощ в Украйна. По никакъв метод не би трябвало да се изпращат български военни, разгласи на брифинг в Партийния дом Борислав Гуцанов.

Да не се дава разрешение нашите оръжия, които към този момент сме изпратили, да се употребяват на територията на Русия, е друго предложение на левите.

9% Данък добавена стойност върху медикаментите е първият законопроект пък, който внасят алените. Внасят се и Закона за доброволчеството, закон за освобождение на младежите до 26 години от налози, както и за увеличение на майчинските. Също по този начин алените оферират промени в Закона за предучилищното и учебното обучение.

Борислав Гуцанов съобщи, че на срещата на върха на НАТО би трябвало да ни съставлява Румен Радев. Българска социалистическа партия няма да поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ и Движение за права и свободи, стана ясно още от думите на Гуцанов. А в случай че получи третия мандат, столетницата ще се събере на пленум и ще реши по какъв начин да работи.

Не е оказван напън върху социалисти да поддържат изключването на Калоян Методиев от ПГ на Българска социалистическа партия, отговори Борислав Гуцанов на обвиняването, изречено през вчерашния ден, от към този момент самостоятелния народен представител Калоян Методиев, който обаче влезе в Народното събрание като народен представител от Българска социалистическа партия, откакто пък към този момент някогашния водач Корнелия Нинова избра да съставлява благоевградчани, а не софиянци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР