Мъж почина след удар между лек автомобил и тротинетка в

...
Мъж почина след удар между лек автомобил и тротинетка в
Коментари Харесай

Мъж почина след удар между лек автомобил и тротинетка в Русе

Мъж умря след удар сред лек автомобил и тротинетка в Русе. Лек автомобил се е движел в посока към кръстовището с бул. „ Васил Левски “ и в региона на детелината за бул. „ България “ е блъснал тротинетка.

Водачът на скутера е откаран в болничното заведение в тежко положение с голям брой пострадвания, където е умрял. При случая той е получил и черепно-мозъчна контузия, прецизираха от лечебното заведение.

Причините за произшествието се обясняват.

Atlantico: Ислямисти ще употребяват Олимпийските игри във Франция като предлог за терористични офанзиви 21.06.24 11:31 Мъж умря след удар сред лек автомобил и тротинетка в Русе 21.06.24 11:19 Пеевски: На Срещата на върха на НАТО да отиде Главчев, с цел да няма риск Радев да сее проруска агитация 21.06.24 11:12 Борислав Гуцанов безапелационен: Президентът би трябвало да съставлява България в НАТО 21.06.24 11:02 Калина Андролова: Алчни и егоцентрични политици имаме, които мислят единствено за личното си оцеляване 21.06.24 10:55

Тестът за алкохол на водача на лекия автомобил е негативен.

При различен случай лидер на тротинетка блъсна 64-годишна жена в Русе, припомня SafeNews. При придвижване с несъобразена скорост 41-годишен мъж блъснал пресичаща пешеходка.

В резултат на случая и двамата са потърпевши, само че дамата е с тежки пострадвания. След обзор в болница са открити фрактури на ребра, на гръдна кост и комоцио. Водачът е освободен с контузно-разкъсна рана на коляно.

Полицай блъсна мъж на тротинетка. Мъж на 32 години е потърпевш при пътнотранспортно произшествие сред автомобил и тротинетка на бул. „ Освобождение “ в Казанлък, оповестиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

SafeNews напомня, че в урбанизираната територия на община Царево се не разрешава придвижването на тротинетки по пешеходните улици и алеи, градските градини, площадите, детските и спортни площадки.

Забранява се придвижването им по тротоарните площи, като се изключи маркираните тротоарни велосипедни алеи. Деца под 14-годишна възраст нямат право да ги ръководят.

„ Те са все по-опасни, има от ден на ден недоволства от случай със инцидентно минала тротинетка. Майките и възрастните хора се тормозят. Царево се цялостни с туристи,те  могат да пречат на спокойствието на туристите “, сподели кметът на Царево.

Източник: Българска телеграфна агенция

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР