Евала, бате! И тази не остана по-назад... Валерия Георгиева -

...
Евала, бате! И тази не остана по-назад... Валерия Георгиева -
Коментари Харесай

Кáжи честно?!? Валерия се намърда в чалгията, чекне се в новия клип на Илиян Тупалката!

Евала, бате! И тази не остана по-назад... Валерия Георгиева - сякаш стилната и възпитана избраница на Евгени Генчев, която все за Япония приказва, се набута, но крепко, в чалгията. Не знаем къде останаха класата, финеса, класиката и прочие, за които тя имаше искания, само че очите явно не ни лъжат.

Валето се навря в новия клип на Илиян Тупалката, който носи заглавието " Черна рокля ". На тези фотоси Вал е в бяло, само че кой ти гледа - въпросът е що чини там, при все, че по този начин нареченият й избраник е типичен музикант, свирещ на пиано.

Според някои, това е наказването на кучкарката към Генчо, който я оставил в дупката, в която се намира, без да й подаде ръка, камо ли пет лв. за приюта. Знаем, че неотдавна Георгиева показа, че е принудена да затвори приюта си за животни, тъй като просто пари няма.

" Имаме потребност от много средства, а ги нямаме. Направих всичко, с цел да събера тази сума, само че тя е 50 000 лв. и ми е непостижимо. Плаче ми се, тежко ми е, че нямам различен излаз, само че към този момент приютът затваря ", сподели Валерия.

Мнозина останаха разочаровани от пианиста тогава, който, макар благосъстоянието на фамилията си, не пожела да финансира приюта на годеницата си. А сякаш тя е огромната му обич, за която желае да се дами...

Тагове: Валерия Георгиева Евгени Генчев пианист Илиян Тупалката чалга Генчо приют за животни
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР