Ева Веселинова изпитва огромни финансови трудности. Това стана ясно от

...
Ева Веселинова изпитва огромни финансови трудности. Това стана ясно от
Коментари Харесай

Ева Веселинова е сломена! Мъжът й не може да издържа сам нея и близнаците


Ева Веселинова изпитва големи финансови компликации. Това стана ясно от нейна обява, в която се вайка поради скъпите педиатрични услуги, които й се постанова да употребява за дребните си деца.

Русокосата кореспондентка, която е влажен идеал за не един и двама мъже, получава доста малко средства от майчинството, а мъжът й не е от богаташите, които могат да й обезпечат всичко належащо за две бебета без проблем.

Ето за какво Ева е гневна, че педиатърът й желае 900 лева на дете. Тя би трябвало да се бръкне с 1800 лева за двете, което е неприемливо за здравноосигурен човек.

„ Пълна мафия е нашата страна. Защо плащаме здравни осигуровки, като желаят по няколко бона след това?! Това е парадоксът на парадоксите при нас. ”, вайка се Веселинова.

Тя продължава да е с неразбираемо бъдеще в професионален проект. След майчинството няма къде да се върне на работа, откакто „ Господари на ефира ” от дълго време умря, най-малко от тв ефира, а в интернет заплащането на репортерите е доста ниско.

Ева от дълго време е критик на страната и политическото й ръководство. Тя беше твърдо срещу диктатурата на ГЕРБ, въпреки да работеше за положителния другар на Бойко Борисов Маги Халваджиян. Неслучайно я уволниха от „ На кафе ” и в този момент се чуди по какъв начин да свърже двата края.

Източник: HotArena.net
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР