Euro Camp в едно от най-предпочитаните места в София това

...
Euro Camp в едно от най-предпочитаните места в София това
Коментари Харесай

Брънч, турнири по джаги и бабъл футбол на EURO CAMP през уикенда

Euro Camp в едно от най-предпочитаните места в София това лято. Локацията предлага вкусна храна от български фермерски артикули, испанска паеля, коктейли и разнообразни типове бира. „ Спортното сърце на София “ бързо се превръна в обичано място на столичани и всеки ден след 17:00 им дава опцията да прекарат време с другари пред огромния екран, до момента в който хапват и пийват студена бира.

Този уикенд интензивностите на Euro Camp не престават още по-динамично, а началото ще постави превръщащият се в традиция - брънч. В събота и неделя от 11 до 14 ч. посетителите на кампа ще могат да се насладят на късна закуска навън в парка. И до момента в който родителите се любуват на безгрижния уикенд, децата могат да се забавляват навън в детския ъгъл.
 EURO CAMP отваря през днешния ден в Южен парк 2 EURO CAMP отваря през днешния ден в Южен парк 2
Днес, тъкмо в 17:00 ч., Спортното сърце на София - EURO CAMP ще затупти навън в Южен парк 2, зад музей „ Земята и хората&ldqu...



За почитателите на игрите и надпреварите има специфична стратегия, подкрепена от Български състезателен тотализатор. До 11 юли светът е футбол, по тази причина и програмата започва точно с тематични игри. От 17:00 ч. в събота стартира шампионат по Бъбъл футбол , а незабавно след него в 18:00 ч. и шампионат по Сапунен футбол . Успоредно с тях ще се организира и шампионат по джаги , който ще продължи и в неделя сред 17:00 и 19:00 ч. Неделният ден ще включи още две атрактивни надпревари - шампионат по Арчери таг (от 17:00 ч.) и  Щафета морски шах (от 18:00 ч.).



Цялата стратегия на EURO CAMP можете да разгледате във .

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР