Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Мерил Стрийп се помирява с миналото, Брус Уилис в извънземен сблъсък и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Добре забравено остаряло



Тази година Марая Кери зарадва почитателите си с албума “The Rarities”, който събра неиздадени до момента нейни части по случай 30-годишнината от началото на кариерата ѝ. Изненадите по този мотив не престават и с премиерата на сниман по-рано, неразпространен клип към песента “Underneath The Stars” , излязла през 1996 година В него певицата извършва сантименталното парче, облечена с лавандулова рокля, като клипът включва и фрагменти от международното ѝ турне Daydream.

Между земята и облаците



Австралийката Тони Уотсън, позната най-много като Tones and I , ни завладя през 2019 година с шлагера си “Dance Monkey”, част от първата ѝ краткосвиреща музикална сбирка. Сега тя приготвя първия си дългосвирещ албум, от който ще бъде част и новият ѝ сингъл “Fly Away” . В него изпълнителката пее за другите показа за щастието, които виждаме в лицето на героите от клипа, само че и другите последствия, които идват със сбъдването на фантазиите.

Философия с съвременен прочит



Три месеца след предходния си сингъл като “My Future” () Били Айлиш издаде идващото си парче “Therefore I Am” , продуцирано брат ѝ Финиъс и написано взаимно от двамата. Тук още веднъж са налице шепнещите вокали на певицата и присъщите за нея бийтове , които ни припомнят за най-известната ѝ ария “Bad Guy”. Освен че употребява сентенцията на Рене Декар „ мисля, затова живея “, текстът е послание към неназовано лице, а това оставя място за тълкования от страна на почитателите. В клипа 18-годишната изпълнителка обикаля сама празен мол (една от фантазиите ни по време на пандемия!) под личната си постановка .

КИНО

Ромео и Жулиета в Ирландия



“Wild Mountain Thymе” ни среща с две фамилии в съседство, враждуващи поради земята, която разделя фермите им. В сърцето на спора се оказват техните деца – Роузмари (Емили Блънт) и Антъни (Джейми Дорнан), чийто татко (Кристофър Уокън) заплашва да трансферира парцела на своя братовчед от Америка – Адам (Джон Хам) . Когато наследниците на семействата се срещат години след неразбирателството си в детството, сред тях се пораждат усеща, а наличието на Адам единствено усложнява обстановката.

Междузвездни съревнования



Макар и към този момент на 65, Брус Уилис си остава безконечният екшън воин – потвърждава го и следващото заглавие с негово присъединяване, въпреки и клиширано. В „ Пробив “ ( “Breach”) той е член от екипажа на огромен галактически транспортен съд , отправил се към планетата Нова земя. Пътуването обаче се трансформира в опасност за всички на борда поради галактически чудовища, които имат намерение да употребяват кораба като оръжие .

Да се примириш с предишното



За страдание или не, новият филм на носителя на „ Оскар “ Стивън Содърбърг няма да кацне в кината, а по дребните екрани със стрийминг платформата HBO Max. „ Оставете ги да приказват “ ( “Let Them All Talk”) споделя за уважавана писателка на име Алис , която следва да издаде дълго чаканата си нова книга. Междувременно тя поема на круиз дружно със своя племенник и двете си най-близки приятелки , а през това време ще се наложи да откри път назад към тях и самата себе си. В основната роля виждаме Мерил Стрийп , която се намира в положителната компания на Кандис Бъргън, Даян Уийст, Лукас Хеджис и Джема Чан .

ОЩЕ

Нежна гражданска война



Хари Стайлс постоянно притегля внимание с невероятния си жанр, а в този момент 26-годишният британец стана част от стилната история, като се трансформира в първия мъж, появил се върху корица на Vogue за 127-годишната история на списанието . Но това не е всичко – за фотосесията той театралничи и в дамски облекла, като точно кадър с рокля е определен за корицата . Във видето зад кадър виждаме още от работния развой с мечтателни фрагменти, на чийто декор Хари извършва акустична версия на песента си “Cherry” .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР