Ето СНИМКИ от мястото на убийството в Пловдив тази сутрин

...
Ето СНИМКИ от мястото на убийството в Пловдив тази сутрин
Коментари Харесай

Крадец с 9 присъди е убитият до Областната

Ето СНИМКИ от мястото на убийството в Пловдив тази заран Версия: Мъжът погубен другаде и трупът пренебрегнат върху колата Убитият на капака крадял фар на БМВ Ето тялото на убития 40-годишен мъж СНИМКИ

Рецидивистът Жоро Джевизов е убитият до Обастната администрация. Той е бил бил в пандиза девет пъти до 2011 година, напомня Марица.бг. Тогава на 2 февруари със собствен съизвършител е отишъл да краде кабели от склад на БТК на бул. “Александър Стамболийски ”.

Повече за подвизите му четете ТУК.

От профила му във Facebook се вижда, че другари са му най-вече млади девойки, някои от които снимани в предизвикателни пози.

Джевизов, който бе открит мъртъв върху капака на автомобил БМВ зад регионалната администрация е бил прострелян с огнестрелно оръжие. Това научи " Марица " от свои източници. на мястото участва персонално шефът на Съдебна медицина - Пловдив доктор Свитозар Спасов.

Това е станало при преглеждането на камерите, които са снимали момента на убийството. На записите не се вижда второ лице, а единствено убитият мъж. Изстрелът е бил извънредно прецизен - в региона на сърцето. Това е повода да се счита, че става въпрос за изстрел с пушка. 

Припомняме, че  трупът на 40-годишен мъж беше открит прострян върху капака на лека кола на гърба на постройката на Областната администрация. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР