Ето какво са Ви подготвили звездите за седмицата от 14

...
Ето какво са Ви подготвили звездите за седмицата от 14
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Ето какво са Ви подготвили звездите за седмицата от 14 до 21 юли съгласно хороскопа на Алена: 

Овен

Идва интервал, подобаващ за дотъкмяване и изпипване в елементи на това, което към този момент сте почнали да реализирате, в сравнение с за пускане на нови и огромни планове. Фокусирайте се върху прецизността на дейностите си и качественото осъществяване на работата си. През идните 7 дни за вас ще бъде потребно да сте практични.

Телец

За вас ще бъде извънредно уместно да се отдадете на креативен действия и да се изявявате пред близките. Отделяйте време за обичаните си занимания. Ако желаете да съхраните положителните връзки с колегата си, бъдете подготвени на взаимни отстъпки от ваша страна. Отделете време за разходки измежду природата.

Близнаци

Подредете и разчистете вътрешния и външния си свят, с цел да освободите пространство за новото, което ще пристигна в живота ви. През идната седмица бъдете доста деликатни с информацията, която стига до вас, защото е допустимо тя да не е надеждна и това да сътвори объквания или да попаднете в нежелани от вас обстановки.

Рак

Идните 7 дни не са подобаващи за пътувания, за значими договаряния и за сключване на контракти. Периодът ще бъде изпълнен с повече напрежение, ето за какво е добре да избягвате конфликтните обстановки и напрежението. В любовните ви връзки не реагирайте извънредно.

Лъв

Даденият интервал няма да е подобаващ за бизнес и за работа с финанси – допустимо е да зародят объквания и да станете обект на машинация. В края на месеца към този момент ще имате зелена светлина, само че продължавайте да проявявате по-голяма нерешителност, когато става въпрос за пари. Ако сте обвързани и държите на връзката си, проявете повече схващане към потребностите на половинката си.

Дева

През идната седмица ще бъдете изключително дейни и борбени, инициативни и независими. Дайте от себе си всичко, на което сте способни, освободете се от това, което ви дърпа обратно. Само внимавайте да не влизате в спорове с близките, той като е допустимо да ги придизвикате с държанието си. Ако сте обвързани, във връзката ви ще се случи нещо ненадейно.

Везни

Идната седмица ще е най-напрегната на работното ви място. Много добре проверявайте всяка информация, на която се доверявате. Внимавайте да не се въвлечете в кавги и интриги. Вашият блян към правдивост ще ви тласне към смяна, само че в случай че тя се случи, ще е за положително.

Скорпион

Добре би било, в случай че през идната седмица не се впускате в нови и огромни планове, а посветите времето си на качествената и добре изпипана, довършена до дъно работа. Обръщайте внимание на детайлите. Моментът не е подобаващ за рискови инициативи. Имате късмет да изчистите останки от предишното.

Стрелец

Идната седмица не е подобаваща за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Избягвайте да се въвличате в спорове с близките, както и в стресови обстановки. Чак при започване на октомври ще може да пристъпите към реализацията на нови хрумвания. Обърнете внимание на хората от приятелското си обграждане.

Козирог

Добре би било през дадения интервал да се движите повече, да предприемате къси пътувания и интензивно да поддържате връзка с близките. Времето е уместно за работа и за бизнес. За страдание, в персонален проект нещата няма да вървят по този начин безпрепятствено. Гледайте да не критикувате, тъй като единствено ще влошите ситуацията.

Водолей

Началото на дадения интервал е уместно за дотъкмяване на от дълго време стартирани диалози. Може също да отделите време за спортни занимания и за йога, както и относително елементарно да се освободите от всичко, което към този момент не способства за развиването ви. Не вземайте обаче значими решения. Не давайте заеми.

Риби

Ще придобиете убеденост, която ще окаже позитивно влияние върху професионалните ви триумфи. Късметът ще бъде на ваша страна – пробвайте го в лотарийни игри. Вероятността да спечелите лесни пари е огромна, само че внимавайте по какъв начин ще ги похарчите. Отделяйте време за приятни занимания.

 

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР