Ето какво публикува красивата Яна във Фейсбук, след като Тото

...
Ето какво публикува красивата Яна във Фейсбук, след като Тото
Коментари Харесай

Леш! Мистериозното Гадже На Тото Изригна Мощно И Срина Брадъра Със Земята! Ето Снимки, Обвини Шоуто В

Ето какво разгласява красивата Яна във " Facebook ", откакто Тото бе остро наказан от феновете на шоуто за държанието си.

" Йонислав постоянно е бил доста примитивен и прочувствен, може би е минус, само че не го прави неприятен човек, нито нападателен!!! Йонислав постоянно е бил извънредно грижлив и деликатен към своето семейство и другари, даже и към непознати. Недостатък е неговата доверчивост и това си проличава от ден на ден! ", написа Яна.

Според нея рапърът не е тъпанар, а повода да се прояви като подобен е съквартирантът му началник Петров.

" Събитията от последните дни са в следствие от насъбраната отрицателна сила, от безумното държание на господин Петров и доста други фактори, само че никога не са се случили, тъй като Йони е тъпанар или нападателен!!!!! Йони също по този начин не е измамник - той направи жертва в името на индивида да себе си! ", твърди още Яна.

Младото момиче изясни парадирането на Тото за приходите му с монтажа, които манипулира зрителското мнение, написа Пик.



" Йони не парадира с пари - това, че вършат монтажи на обособени изявления и вършат по този начин, че той да наподобява с огромно его, да наподобява като човек, който парадира с приходи, които не изкарва, е долно и грозно, само че явно би трябвало да вършат кавги, с цел да подвигат гледаемостта, а Йонислав се оказа индивидът, който ще принесат в жертва!!!! Йони е човек, който се гордеее, че с труд е постигнал задачите си и в това няма нищо срамно!!!! ", гордее се с приятеля си Яна.

Най-интересна е последната част от обявата й. От нея излиза наяве какъв брой мощна в действителност е любовта й с изпълнителя от " Скандау ". Яна жегна и младоженеца Даниел Петканов, който разочарова приятеля й с това, че застана на страната на началник Петров в разногласието посред им.

" Йони е индивидът, който се е прибирал от присъединяване в различен град, тъй като приятелката му е болна и се е тормозил, че стои сама у дома! Йони е мъж, който ще подготви вечеря, тъй като приятелката му е била ня работа през целия ден! Йони е мъж, който в никакъв случай не би унищожил обществено индивида до себе си!!! Йони е мъж, който ниикога не би принудил дамата до себе си да направи нещо, което не желае (дори да е първата им брачна нощ)!!! Йони заслужава да остане и завоюва, тъй като е същински!!!

Политическа партия: това, че АЗ не искам да бъда в центъра на събитията не значи, че Йонислав е неоткровен!!!!!! Да пазиш персоналния си живот е почтено за почитание! ", гласи краят на обявата на Яна.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР