Ето какво пише той:- Защото Корнелия Нинова изнесе битката срещу

...
Ето какво пише той:- Защото Корнелия Нинова изнесе битката срещу
Коментари Харесай

Рошкев: Защо Нинова в никакъв случай не трябва да подава оставка

Ето какво написа той:

- Защото Корнелия Нинова изнесе борбата против цялата паралелна страна по времето, когато ГЕРБ бяха вся и всьо, до момента в който Макс и Мориц си бъркаха в това време из носовете, галеха други, по този начин да се каже, дупки и топки, а Радев към момента преживяваше интервал на акомодация на жълтите павета и не знаеше къде се намира, общо взето, къде е попаднал.

- Защото К. Нинова първа излезе да отбрани " подправения воин " на 9 юли 2020 година след влизането на прокурорите на " Дондуков " 2, а той [по достоверни данни] се криел зад плюшените пердета в институцията си, облечен за всеки случай във военна униформа ( " да му пази боязън " ). Мишка бе, мишка, какво да го обсъждаме.

- Най-сетне тъй като К. Нинова беше тази, която имаше смелостта да реформира 130-годишната Българска социалистическа партия, да спре доживотната мандатност на обособени " приятели ", партийни патриции в Народното събрание, дъбовци, мерджановци, найденовци и впрочем мъже на МаяМая; наред с това ограничи " социалистическата аристокрация " (какъв оксиморон). Тоест Нинова беше тая, която понечи да секне вампирската приемственост.

Но, отново да кажа, партия ДРОН (дъртите радевисти, опрашващи народа) си знае нейното - Кути Спина им е представител. Говорител на службашкото божем държавно управление на Радев. Зарчето им е проектонаследник. На дъревата племеникът ѝ е зам.-министър на земеделието при същите тия службаши, Кирчо Добрев дали не стана милиардер при Радев? А Станишко не си ли намерения, че е евро суперменът на хайверната левица, воглаве със спътничката му на рокерския мотор напът за Бузлуджа - Елена... Елена дете на дивата пустиня амур.

Ех, тая " Илиада " и авантюра на Българска социалистическа партия. Да не не преставам, че ще стане цялостен разказ от най-малко 70 хиляди думи (какъвто е интернационалният стандарт /минимум/ за романите).

А, да, за сенилните знаменоски и знаменосци да напомня за какво, първо, му викат Спина на Кути, щото от опит знам, че са не запомнили. Нека изтъквам изявлението на Кути от 2012 година, скандализирало обществото, за жалост (само за три дни обаче): социализмът, сходно на СПИН, се предава като заболяването - по сексуален път и по завещание.

Второ, още от същото, изплю и семплото Зарче през 2017-та: " Закъснях за предаването, тъй като с едни ченгета от Държавна сигурност се чудехме по какъв начин да изтезаваме нечий дядо ". Много мъдро, няма що.

Прочее, поради това изявление на младия Кацамунски [Зарчето], Българска социалистическа партия загуби " нарисувана победа " на изборите още преди 4 години. Преди цели четири години.

Затова Нинова би трябвало да продължи!

Въпреки ударите. Нинова би трябвало да устои. Каква ти оставка, драга Корнелия! В никой случай. Ти си мъжко момиче. Никога не се предаваш, това е ясно.

И аз знам, че Нинова ще устои.

И ще остане в политикита надалеч откакто нафантазиралите си, че са политици внучета и дрожди, наред с дронаджиите са отлетели в небитието на историята.

15 ноември 2021 година

Стоил Рошкев

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР