Ето как да си направите елда с гъби в бавен

...
Ето как да си направите елда с гъби в бавен
Коментари Харесай

Елда с гъби на бавен котлон

Ето по какъв начин да си извършите елда с гъби в муден котлон:
В сезона на гъбите е невероятно да се ограничите до едните картоф с гъби. Има толкоз доста гъбени ястия. Едно от тях е елда с гъби в муден котлон, рецептата, за което ще ви споделим в този момент:
Елда каша с гъби
Сама по себе си елдата е извънредно богата и питателна храна, само че когато към нея добавите гъби, ястието трансформира всичко. Такова ядене става самодостатъчно и цветно, а рецептата е доста елементарна.
За задачата би трябвало да употребявате муден котлон.
Подсигурете си бели и сочни гъби.
След като кипнете гъбите, отцедете първата вода, напълнете съда с нова гореща вода, посолете и ги варих към 20 минути.
Поставете гъбите с бульона в тенджера за постепенно готвене. Добавете към тях 1 чаша елда. Тук е значимо да знаете, че на една чаша елда имате потребност от 2 чаши течност.
Обикновено се предлага авансово изплакване на зрънцата и едвам тогава слагането им във водата за готвене.
За готвенето ще са ви нужни 2-3 дребни глави лук за усет. Може да нарежете тънко или на пръстени, както желаете.
Имайте поради, че не пържите нищо. Следователно рецептата е елементарна и диетична. Не употребявате и масло. Него може да добавите към готовата каша, която елдата обожава.
Поставяте сол на усет.
 Храните на дълголетието Храните на дълголетието
Учени оповестиха кои са храните, зареждащи тялото ни с " протеина за дългоденствие ". Диета, основана на елда, има неповторим лековит резултат върх...
Когато кашата е подготвена и всички артикули в нея са добре разварени, можете да оставите известно време под затворен похлупак.
Някои обичат да прибавят нарязано варено яйце към такава каша. Тази алтернатива може да е потребна за тези от вас, които желаят да прибавят повече протеини за увеличение на мускулната маса. Това ще работи добре за момчетата, които купуват протеинови смеси, когато стартират да упражняват с гири.
Важно предписание:
По принцип елдата е най-добре приготвена на пара, а не варена. Добре е да се прави с минимална термична обработка в пропорции на вода 2: 1 или 1,5: 1.
Надяваме се това ядене с гъби да ви се хареса и да стане част от есенното ви меню.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР