Ето ги специалните футболни прогнози за днес: 18:30 часа: Манчестър

...
Ето ги специалните футболни прогнози за днес: 18:30 часа: Манчестър
Коментари Харесай

Специалните футболни прогнози за неделните мачове

Ето ги специфичните футболни прогнози за през днешния ден:
18:30 часа: Манчестър Сити - Арсенал
" Гражданите " позволиха изненадваща загуба в предходния кръг, а в този момент нямат право на неточност. Момчетата на Хосеп Гуардиола би трябвало да бъдат изцяло мобилизирани против Арсенал, в случай че желаят да запазят възможностите си за купата в Англия. Колебливата игра на " небесносините " в защита обаче може да им сътвори неприятности, изключително против резултатните нападатели на " топчиите ". Освен това нито един от двамата вратари на Сити не е на линия за срещата, което в допълнение основава проблеми за домакините. На този стадий от сезона обаче те са надалеч по-класният тим, а в последните години " жителите " господства непрекъснато в този конфликт.
Прогноза : Гол/гол и победа за Манчестър Сити (коефициент: 2.38)

19:00 часа: Интер - Болоня
Отборът на Интер среща Болоня в 22-ия кръг от италианската Серия А. Двата отбора са остарели познайници, а срещите на „ Джузепе Меаца” нормално отиват съвсем постоянно са голови и от двете страни.
Категорично Интер е по-добрият тим, като „ росонерите” ще се опитат да се утвърдят на 3-ото място в калчото, до момента в който Болоня е в зоната на изпадащите и е 18-и. Именно поради това считаме, че отборът на Лучано Спалети ще грабне трите точки, само че в същото време ще допусне гол пред погледите на личните си почитатели. Прогноза: гол/гол и Интер.
Прогноза : Гол/гол и триумф за " нерадзурите " (коефициент: 3.40)
16:00 часа: Удинезе - Фиорентина
В последните 4 мача " виолетовите " заиграха " контра " на филосфията си в последните няколко месеца. Отборът играе извънредно в отбрана, само че въодушевено в нахлуване и това се появи в поредицата от резултатни мачове, кулминирала с успеха 7:1 против Рома за Купата. Очаквам головите мачове да продължат, обратно на логиката, че двата тима са наложителни " ъндъри ". Удинезе е добър хазаин и бележи постоянно, само че Фиорентина наподобява във форма, изключително голова, а отбраната на домакините не е задоволително добра, с цел да спре серията от 3 мача, в които " виолетовите " вкарват по 3 и повече гола.
Прогноза: Гол/гол и победа за Фиорентина (коефициент: 4.80)
Съветът ни е да избягвате да играете толкоз рискови прогнози в колонка, тъй че оптималният вид е " сингъл " или в система. Ако въпреки всичко решите да се доверите и на 3-те оферти, Националната лотария предлага 15% добавена облага на футболни събития в събота и неделя!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР