Ето един иновативен метод от Пьонгчанг за запълване на трибуните

...
Ето един иновативен метод от Пьонгчанг за запълване на трибуните
Коментари Харесай

Ноу-хау за Ботев и Локо - корейски мажоретки по трибуните...

Ето един новаторски способ от Пьонгчанг за запълване на трибуните по време на спортни мерояприятия. Той умерено може да бъде заимстван от Локо и Ботев, с което двата пловдивски гранда биха решили проблемите с ниската се посещаемост този сезон.

Северна Корея се радва на проведена поддръжка от трибуните по време на Олимпиадата в Пьонгчанг.

Армия от мажоретки обезпечава странна атракция за останалите фенове и внася нюанс със своите синхронизирани осъществявания.

Става въпрос за група от над 230 мажоретки, особено изпратени от КНДР, с цел да поддържат своите спортисти на Олимпийските игри.

Те пеят известни песни от страната си, скандират в поддръжка на своите и носят маски на Великия лидер Ким Ир Сен, управлявал Северна Корея от 1948 година до гибелта си.

Момичетата направиха шоу по време на сериите по бързо пързаляне с кънки, а друга част от тях се беше разпределила в четирите страни на залата по време на хокейния мач сред сборния корейски тим и Швейцария.

Ентусиазираната лидерка на изпълнителките не спря да им подава сигнали да развяват флаговете в ръцете си, макар неприятния процес на дуела.

Швейцарките се оказаха прекомерно мощни за корейския отбор и го разрушиха с 8:0, само че това да не помрачи настроението на мажоретките.

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР