Ето, че е дошъл момент да си закупите кола. Е,

...
Ето, че е дошъл момент да си закупите кола. Е,
Коментари Харесай

Съвети при избор на кола

Ето, че е пристигнал миг да си закупите кола. Е, не нова, само че такава втора ръка. Сега стартират вашите съмнения дали в действителност този автомобил е верният за вас, ще вози ли комфортно, ще се държи ли устойчиво на пътя.
Всички коли са на доста добра цена и са в чудесно положение - това би ви споделил безусловно всеки продавач за колите, предлагани от него. Не бива обаче сляпо да се доверяваме, тъй като са много случаите, в които  действителността да не дава отговор на казаното. Има няколко съществени стъпки, които евентуалният покупател би трябвало прецизно да следва, с цел да не остане след това неприятно сюрпризиран от " верния " си избор, който е направил.
1. Имайте ясна визия за какво купувате този автомобил
Ако сте към момента новак водач, най-вероятно сте се решили на тази покупка, с цел да съумеете да си изградите привички зад кормилото. Ако към този момент имате дълъг стаж като водач, евентуално вземате автомобила, с цел да може да ви служи в дълъг интервал от време. Когато обичате измененията - тогава ще сменяте колите си по-често. Самата концепция защо тъкмо купувате автомобил и какви ще са му бъдещите задания е доста значима, с цел да добиете действителна визия за външния тип на возилото, неговите механически характерности и други.
2. Много значимо качество е търпението, само че малко на брой го имат
Не бързайте в намирането на най-подходящия автомобил за вас. Често пъти се случва след стъпване в първата попаднала автокъща, човек да си потегля с автомобил. Изчакайте страстта да премине и направете дефинитивно решение след задоволителни огледи и събрана информация за транспортното средство.
 6 трика, с които да почистите колата по-лесно през зимата 6 трика, с които да почистите колата по-лесно през зимата
Размразяването и чистенето на колата рано заран може да се трансформира в същинско изтезание при минусовите температури на открито. Има няколко...
3. Задължителен тест - драйф!
В никакъв случай не купувайте автомобил, преди да се качите в него и да се уверите има ли необикновени звуци, тракане, стопира ли мъчно, превключват ли се обикновено скоростите. Може да усетите удобството и комфорта на автомобила, единствено в случай че сте зад кормилото. Изберете по-дълъг маршрут за тестване на колата!
4. Едно от главните неща, които би трябвало да извършите, е инспекция на мотора
Когато температурите са естествени, един леден мотор се започва до 4-5 оборота. Оставете го да работи няколко минути и по-късно форсирайте. Наблюдавайте шумове и пушеци. Почти не би трябвало да има закъснение в реакцията на мотора при естествена работа. Не би трябвало да се получават и спирания.
5. Акумулаторът е значим
 Моторното масло и другите течности за вашата кола. Какво ви е належащо? Моторното масло и другите течности за вашата кола. Какво ви е належащо?
Когато приказваме за главните детайли за поддръжката на вашата кола, няма по какъв начин да не споменем моторното масло, като основен фактор за функ...
Трябва добре да се уверите, че той е кадърен, като запалите няколко пъти един след различен автомобила. Клемите би трябвало да бъдат добре стегнати и да няма окиси. Акумулаторът би трябвало и да бъде екипиран с планка за в допълнение стягане. Стартерът би трябвало да издава бърза и постоянен тон.
6. Основна неточност е подценяването на документите към автомобила
Техният подробен обзор е главното нещо, което би трябвало първо да извършите. Внимавайте - в случай че получите копия вместо оригинали, знайте, че това е сигнал, че има нещо неправилно. Много е евентуално в такава обстановка автомобилът да е на лизинг или даже по-лошо - разгласен за търсене.
Основно: Не си купувайте кола, в случай че не сте я карали! И наложително направете прекачване на автомобила след покупката при нотариус!
Важно: Не бъдете доверчиви! Излъган може да бъде единствено този, който е подготвен самичък да се излъже!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР