Ethena, известен протокол за децентрализирани финанси (DeFi), познат за своя

...
Ethena, известен протокол за децентрализирани финанси (DeFi), познат за своя
Коментари Харесай

Крипто проект обяви раздаване на 750 милиона безплатни токена

Ethena, прочут протокол за децентрализирани финанси (DeFi), прочут за своя USDe токен на стойност $1.3 милиарда, разгласи желанието си да показа своя управнически токен.

Както е посочено в неотдавнашна обява в блога, въвеждането на токена ще се реализира посредством airdrop събитие, планувано за 2 април.

Протоколът има за цел да разпредели общо 750 милиона ENA токена, които съставляват 5% от общото предложение. Кампания, наречена “ “, ще дефинира правото на присъединяване в airdrop на токена и ще завърши на 1 април.

Потребителите, които са направили транзакции, включващи назад изкупуване, отключване или продажба на всичките им USDe преди тази дата, няма да имат право на присъединяване в разпределението.

След airdrop събитието потребителите ще могат да получат своите токени от идващия ден. Освен това ENA токените ще бъдат регистрирани на централизирани тържища, както е разказано в детайли в обявата в блога.

След airdrop-а Ethena възнамерява да инициира нова акция, включваща спомагателни тласъци за последващата фаза на airdrop-а.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР