Ескалацията във войната Русия-Украйна е с цел Владимир Путин да

...
Ескалацията във войната Русия-Украйна е с цел Владимир Путин да
Коментари Харесай

Илиян Василев: Путин плаши Запада, включително и България

Ескалацията във войната Русия-Украйна е за Владимир Путин да изплаши обществата. А думите на съветския президент, че ще употребява нуклеарната триада са за да се изплашат страните от Запада, в това число и България. Така някогашният дипломат на България в Москва Илиян Василев разяснява обстановката пред бТВ.

Той сложи под подозрение сигурността на българските управляващи, че няма заплаха за нас. " Путин се бори безусловно за личния си живот ", счита посланикът. Причината - " Русия живее върху принуждение, територията е огромна и не може да се усвои стопански, с цел да се обезпечи равно благополучие за всички поданици ".

Големият въпрос е кой ще завоюва войната и какво ще стане с Русия след тази война, уточни Илиян Василев.
 Цветлин Йовчев: Клише са апелите България да не се въвлича във война
Цветлин Йовчев: Клише са апелите България да не се въвлича във война

Никой не желае война в света, с изключение на Путин

Той счита, че даже да се дадат територии от Украйна за Русия, съветският президент " няма да миряса ".

В умозаключение той разяснява за природен газ.

Василев счита, че до момента България е трябвало да се диверсифицира. " Има подправени лозунги и президентът Румен Радев и процарските кремълски партии акцентират мотив, че не би трябвало да се намесваме във войната в Украйна. Не единствено сме се намесили от дълго време, България и държавното управление на Бойко Борисов е отговорно , тъй като построихме най-големия обект - Балкански поток, и години давахме 7-8 милиарда $ за енергийни първични материали на Русия ", разясни той.

Илиян Василев счита, че можем без съветския газ.
 Кабинетът ще каже
Кабинетът ще каже " да " на наказания против Русия, не договаря с " Газпром "

Министерство на вътрешните работи има информация, че мигрантите понижават

От своя страна Дмитрий Кочановски, член на политическия съвет на партията на националната независимост ПАРНАС, разяснява пред бТВ, че след оповестената от Владимир Путин готовност руснаци, на възраст към 25-30 година, са тръгнали да бягат от страната, основно към Грузия. По думите му главният поток е през Истанбул.

Подписването на повиквателната означавало, че незабавно отиваш на фронта. По съветската телевизия съобщавали, че мъжете ще минават през подготовка, само че мъжете знаели, че не се минава подготовка, а се отива напряко на фронта , с въоръжение каквото има.

Самият Кончаловски също чака призовка, само че не има намерение да я подпише, а да замине при родственици в Беларус.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР