Есента, както и началото на януари са най-популярните моменти през

...
Есента, както и началото на януари са най-популярните моменти през
Коментари Харесай

Забавни и топят мазнини: Топ тренировките, които ще са на мода тази есен

Есента, както и началото на януари са най-популярните моменти през годината, в които започваме нещо ново. В един от най-честите случаи това са тренировките. Но хората позволяват една доста основна неточност - в случай че не обичаш да тренираш, спортът бързо омръзва. 

Много хора се стопират на фитнеса като способ, с който да се върнат във форма, да се стегнат или просто да поддържат фигурата си. Да, само че на доста от тях той им се коства отегчителен. А за какво да вършим нещо, което ни е скучно? В спорта също има мода и през днешния ден ви представяме настоящите тази есен типове тренировки, с които потенето ще се трансформира в дълго чакания един час дневно. 

Виж още: Природните други възможности на шампоана, с които да си спестите химията

Муай тай

Това е не просто метод, с който да поддържаме фигурата си. Това е цяло изкуство и националният спорт на Тайлант, с който се гордеят от епохи. Много студиа, боксови клубове, фитнес зали оферират занимания по муай тай или въодушевени от бойното изкуство класове. Те са високоинтензивни, оформят тялото, топят мазнините и са потребни за всеки, защото са чудесна техника за самозащита.

Виж още: Студеният душ е същински балсам за кожата на лицето ни! Ето и още за това " знамение "

Кикбокс

Това е превъзходен вид за хора, които са изкушени хем от кардиото, хем от бокса, само че пък не им се желае да удрят някого или да бъдат удряни. Заниманията по кикбокс може да изгорят до 600 ккал. на час! 

Виж още: Завръщане към тренировките след ваканцията? Ето някои препоръки за вярната ви тактика

HIIT

Високоинтензивните тренировки постоянно са на мода, а напоследък в България те са и постоянно срещани в зали и клубове. Предимствата им са ужасно доста - постоянно ги води треньор, който знае какво прави, нужно е минимално съоръжение, горят се ужасно доста калории. Ако някой твърди, че не може да се реализира спортно тяло без тежести, просто не е пробвал високоинтензивна подготовка.

Виж още: Защо да НЕ каните тези хора на сватбата си

Спининг

Спинингът отново е на мода! Струва си да опитате, в случай че до момента не сте. Кардио сесията продължава сред половин и един час, а по-късно, обезпечено, ще сте вир-вода! Този вид тренировки натоварват освен долната част на тялото, само че и ядрото - коремът и гърба зад него. Освен това в доста от класовете по спининг се тренира и горна част, до момента в който се въртят педалите. Звучи комплицирано и тежко, само че е в действителност занимателно.

Виж още: Супер тяло за 20 минути с 5 базови извършения за у дома

Домашните тренировки

Кризата с ковид ни накара да преоткрием домашните тренировки. Те ще бъдат настоящи и през есента. Просто би трябвало да откриете своя обичан треньор и да следвате неговите клипчета. Удобствата са голям брой, резултатите - същите като при платените тренировки.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР