Есента е сезонът, в който красотата е на първо място.

...
Есента е сезонът, в който красотата е на първо място.
Коментари Харесай

Есента идва с нежен цвят в косата

Есента е сезонът, в който хубостта е преди всичко. Но около новите находки и стилните тоалети от време на време забравяме да се погрижим за най-важния ни аксесоар – косата. Тя е измежду първите елементи, които хората виждат. Затова, в случай че търсиш метод да разнообразиш стила си, заложи на нов колорит за косата си или освежи своя.

HL: Но по какъв начин да го постигнеш?

Точният артикул за това е оцветяващата маска TRESemmé. Тя освежава цвета и укрепва блясъка сред боядисванията. Ефективните цветни пигменти оказват помощ за по-дълго опазване на цвета, а аргановото масло подарява косата с нежна подхранваща грижа.



Ползвай я непосредствено под душа. Измий косата си с шампоан и нанеси отмерено, като се фокусираш върху междинната дължина и върховете. Изчакай сред 3 и 5 минути и изплакни. Ако търсиш по-интензивен резултат, можеш да увеличиш времето и да останеш с маската до 15 минути. Ще я откриеш в 4 страхотни нюанса – пепеляворусо, топлорусо, топлочервено и тъмнокафяво.

HL: Готова ли си за всички похвали?

След оцветяващата маска TRESemmé всички ще са впечатлени освен от новия цвят на косата ти, само че и от нейния искра. А комплиментите, които ще получаваш, ще са толкоз доста, по тази причина се подготви за тях занапред. 



 

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР