Есента е сезонът на неутралните и семпли цветове не само

...
Есента е сезонът на неутралните и семпли цветове не само
Коментари Харесай

23 идеи как да вкараме неутралните цветове в дома си

Есента е сезонът на неутралните и семпли цветове освен в дрешника ни, само че и вкъщи. Винаги сме вярвали, че най-стилният дизайн е този, който е изчистен и комфортен, а бежовите нюанси ни носят тъкмо това. Днес ви представяме няколко хрумвания по какъв начин елементарно да вкарате неутрални цветове и елементи във всяка стая от вкъщи ви. Това, несъмнено, не значи, че сме срещу цветните украшения и елементи, които внасят жизнеспособност във всяко пространство, само че те несъмнено не са основните настоящи лица в интериора. 
    View this post on Instagram           
A post shared by H&M HOME (@hmhome) on Aug 10, 2020 at 8:13am PDT

Макар доста хора да имат предразсъдъци към светлите дивани по обясними аргументи, ние сме им огромни фенове. Меката мебел в бежово или ярко кафяво слага съвършената основа за интериора в холното пространство. Винаги можем да прибавим забавни цветни възглавници или пък да го покрием с красиво плетено одеяло в безпристрастен цвят. Светъл килим също би придал уют и топлота в стаята – тъкмо това, от което имаме потребност през есента. 
    View this post on Instagram           
A post shared by H&M HOME (@hmhome) on Aug 22, 2020 at 4:40am PDT

Почитатели сме и на дългите бежови завеси, както за хола, по този начин и за спалнята. Те са освен красиви и минималистични, но позволяват на меката светлина да надникне в стаята когато и да е от деня. Спалното долни дрехи в сиво, ярко кафяво или бежово е типичен избор, с който в никакъв случай не бихме сбъркали, а за повече цвят декорираме леглото с възглавници и одеяло в обичаните ни есенни нюанси. За още по-завършен тип прибавяме елементи като керамична ваза, семпла настолна лампа, приятни свещи или пък някоя нереална картина в неутрални цветове. Повече хрумвания можете да намерите в галерията нагоре. 

 
29 хрумвания по какъв начин да освежим дома си с тапети

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР