Есента е официално тук и ни подканва да помислим не

...
Есента е официално тук и ни подканва да помислим не
Коментари Харесай

Тенденциите в маникюра тази есен

Есента е публично тук и ни подканва да помислим освен за тоалетите, с които ще отбележим появяването ѝ, само че и за маникюра ни. Защото, дано си го кажем непосредствено - " дяволът е в детайлите ", заради което даже най-стилният отбор от облекла наподобява незавършен, в случай че не е в композиция с добре изглеждащи нокти.

Все отново точно " детайлности " като добре завършената прическа, уханието, което излъчваме, и маникюрът приказват за уважението ни към самите нас.

Затова без да губим повече време обръщаме взор към настоящите тази есен трендове при ноктите:

И кой сподели шоколад?

Едва ли има представителка на нежния пол, която не таи топли усеща към шоколадовите изкушения. Затова сме сигурни, че всяка от вас ще хареса концепцията за потапянето на ноктите точно в тези нежни нюанси.

Те са добър избор както за къси, по този начин и за дълги нокти. А в композиция с тоалет, решен в по този начин подобаващата за есента бежова тоналност, ще са същинска приятност за очите.
                             

Трицветни комбинации на ход.

Тази есен трендовете в маникюра приканват да бъдем по-смели и без терзания да поканим няколко цвята върху нокътната плочка. Ако се чудите на какви комбинации да заложите, специалистите поучават да започнете с основа в черно, бяло или сиво, към която да прибавите два цвята от една цветова палитра – един по-ярък и един по-деликатен.

Зелено, зелено и отново зелено

Нокти, решени в разнообразни нюанси на зеленото, са най-актуалният шлагер в маникюра, идващ тази есен непосредствено от стилните сцени в Милано. Бъдете смели, без терзание прибавете и брокат като заключителен щрих и бъдете сигурни, че маникюрът ви ще се трансформира в обект на одобрителни погледи.
                             

Френският маникюр още веднъж на фундамент

Да, френският маникюр се завръща, само че не в познатата ни класическа версия, а надалеч по-дързък и разноцветен, обещаващ да притегля към себе си погледи цялостни с възхита.

Традиционните бели връхчета са към този момент в предишното, с цел да правят отстъпка място на забавни трицветни комбинации.

Златно тук, златно там

Прибавете шик  към едноцветния си маникюр като добавите към него акценти в златно.
                             

                             

Екстремна дължина

Квадратни и необикновено дълги – такива ще са стилните нокти на есен 2022-а. Тенденция, която безспорно не е за всеки, само че осмелите ли се да заложите на нея, бъдете сигурни, че всични погледи ще са вперени в ръцете ви.
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР