Есента е красива, величествена и изкусителна. След бунта на цветовете

...
Есента е красива, величествена и изкусителна. След бунта на цветовете
Коментари Харесай

Модните цветове за есен-зима 2020-2021г.

Есента е красива, величествена и изкусителна. След протеста на цветовете през лятото, есенно-зимния сезон на 2020-2021 г също искри с цялостна мощ, като ни припомня, че даже мрачното време и студа, могат да бъдат топли, като чаша алено вино или медени сладки. Кои са останалите стилните цветове, на които би трябвало да заложите през този сезон, обобщаваме в този момент.
Северно зарево
Рядък цвят в палитрата от нюанси на северното зарево, се назовава „ Червена Аврора “. Червено с голям брой нюанси е съвършен за тези, които желаят да се откроят и подчертаят своята характерност.  
Цвят на люляк
Люлъкът се свързва с пролетта, само че тази година несъмнено ще ни топли и в студеното време. Цветът е подобаващ за сантименталните и женствени дами, които желаят да заложат на класическия тип. От рокли и блузи, до дребни аксесоари с цвета на люляка. На каквото и да заложите ще бъде вярно.
Лъчиста орхидея
 Модните цветове за есен-зима 2020 - 2021г. (Част I) Модните цветове за есен-зима 2020 - 2021г. (Част I)
Есента носи наслада, усмивка и топлота. Ето за какво и тази година стилните дизайнери залагат на стилни и ярки облекла, с които всяка жена може...
Невероятното надълбоко лиламо, примесено с ярка фуксия, задават друг звук на тази есен. Връхна дреха в този цвят или пък мек пуловер носят чувството за романтика и деликатност. Този цвят се съчетава идеално с мляко, бежови, кафяви и сиви нюанси, а също и облекла или аксесоари с мета лен искра.
Натурално зелен
Цветът е прочут още под името Кипарис. Спокоен, комфортен и топъл той заема водеща позиция измежду най-модните цветове на облеклото за есента и зимата 2020-2021. Този колорит може да бъде главен както новото ви палто, по този начин и в пуловер или рокля. А дребни аксесоари или детайли в този цвят ще ви оказват помощ внимателно да изградите своя съвременен облик.
И на финала още един скъп съвет от международните дизайнери – всекидневно добавяйте по някой ослепителен и кондензиран цвят към вашата визия. Така ще се спасите от меланхолията, която неизбежно настава дружно с есента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР