ЕС санкционира 351 руски депутати, които на 15 февруари гласуваха

...
ЕС санкционира 351 руски депутати, които на 15 февруари гласуваха
Коментари Харесай

Внук на Толстой, шампионът Карпов и отровителят на Литвиненко в списъка със санкционирани

ЕС глоби 351 съветски депутати, които на 15 февруари гласоподаваха в Думата послание към президента Владимир Путин за нуждата от признаването на така наречен Донецка и Луганска национални републики. Списъкът с враговете на интернационалното право още не е обнародван, само че се чака в него да влязат куп емблематични имена.

Пьотр Толстой, потомъкът на писателя Лев Толстой е измежду влючените в листата лица. Той е народен представител от ръководещата партия „ Единна Русия “ и е зам.-шеф на Думата. Ден след парламентарните избори през 2016 година той съобщи пред Българска национална телевизия, че Русия ще изкупи България. „ Разбира се, просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието към този момент купихме “, отговори той на въпрос какви са са желанията му към страната ни.

Депутатът от „ Единна Русия “ и някогашен международен първенец по шахмат Анатолий Карпов също е в листата. И в Съюз на съветските социалистически републики, и в Русия той постоянно е бил „ обичано дете “ на режима. Неведнъж е идвал у нас – и като шахматист, и като народен представител. През 2017 година, когато пристигна по покана на партия „ Атака “, Карпов съобщи по бТВ, че кирилицата е пристигнала в Русия от Византия.Бойко Борисов отхвърли плануваната си среща с него.

Андрей Луговой, депутатът от Либерално-демократичната партия на Русия (ЛДПР) е главниqт обвинен за отравянето на сътрудника дезертьор Александър Литвиненко през 2006 година в Лондон.

Генадий Зюганов, водачът на Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) се води в съпротива, само че поддържа всички антизападни начинания на управниците и също е измежду глобените.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР