ЕС прилага двойни стандарти за Каталуния и Косово. Това заяви

...
ЕС прилага двойни стандарти за Каталуния и Косово. Това заяви
Коментари Харесай

Вучич: Благодарен съм на приятелите си Бойко, Михай и Алексис, че ме изслушаха по въпроса за двойния стандарт в ЕС към Сърбия и Испания

ЕС ползва двойни стандарти за Каталуния и Косово. Това съобщи пред публицисти президентът на Сърбия Александър Вучич след четиристранната среща, която се организира в резиденция „ Евксиноград “ край Варна, съобщи организация " Фокус ".
Благодарен съм на моите другари, че през днешния ден ме изслушаха по един сложен въпрос за жителите в Сърбия - това е референдумът в Каталония и двойният стандарт на Европейски Съюз към Сърбия и Испания. Ние поддържаме Испания, тя е наша другарска страна . Европейската комисия реагира по друг метод и това беше ориентирано против моя народ и страна. Когато Косово получи самостоятелност без даже да се организира някакъв референдум, а Каталуния, която е изпълнила някаква форма, нищо сходно не може да получи. Понякога ние сърбите се питаме за какво трябваше да ставаме жертва на двойния стандарт. Ние ще се борим за своята страна. Благодарен съм на своите другари Бойко, Михай и Алексис, че ме изслушаха. Ние ще продължим сложните промени “, сподели още президентът на Сърбия Александър Вучич.
По думите му мира и стабилността на Балканите са най-важни. Президентът на Сърбия разяснява, че страните работят по съответни инфраструктурни планове. „ Разговаряхме за енергийната стратегия. За Сърбия е доста значима вътрешната връзка с България. Сърбия се намира на пътя към Европа и аз съм признателен на България, Румъния и Гърция, които ни дават огромна поддръжка по този път. Заедно можем да създадем доста за нашите жители и за техния стандарт, с цел да имаме по-малко проблеми, в сравнение с имаме през днешния ден “, означи президентът на Сърбия Александър Вучич. Той изрази вяра, че Белград ще бъде добър хазаин на идната среща. „ Добре пристигнали сте всички в Белград и Сърбия “, приключи Александър Вучич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР