ЕС планира голяма среща в Истанбул за Украйна. Европейският съюз

...
ЕС планира голяма среща в Истанбул за Украйна. Европейският съюз
Коментари Харесай

ЕС планира голяма среща в Истанбул за Украйна

Европейски Съюз възнамерява огромна среща в Истанбул за Украйна. Европейският съюз възнамерява да организира огромна среща в Истанбул на 22 февруари във връзка годишнината от съветската инвазия в Украйна, съобщи ръководителят на делегацията на Европейски Съюз в Турция  Николаус Майер-Ландрут , оповестява електронното издание “Дейли сабах ”.

Той съобщи, че на срещата ще бъде поканен украински държавен представител, а ще участва също и представител на Турция. Дискусиите ще се концентрират върху  геополитическите и икономическите последствия от войната .

“Това е и метод да изразим нашата  поддръжка за Украйна . Миналата година, на 24 февруари, началото на съветската експанзия беше определящ миг в европейската история ”, сподели той пред кореспонденти.

“Хората постоянно споделят, че 11 септември е бил преломен миг за историята на американската сигурност. Бих споделил, че 24 февруари 2022 година, началото на съветската експанзия, е сходен преломен миг за европейската сигурност. Имаме  война  на нашия континент, огромна брутална война, война с последствия надалеч оттатък европейския континент ”, съобщи Майер-Ландрут.

BTA

Спецакция в Софийска област

Европейски Съюз възнамерява огромна среща в Истанбул за Украйна

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР