ЕС отвърна на италианските твърдения, че рухването на моста на

...
ЕС отвърна на италианските твърдения, че рухването на моста на
Коментари Харесай

ЕК напомни на италианските популисти: Рим получава милиарди за пътища

ЕС отвърна на италианските изказвания, че рухването на моста на автомагистрала А10 край Генуа е ненапълно обвързвано с бюджетните ограничавания, налагани на Италия от чужбина, оповестяват международните организации.

Италия е обект на рецензии в еврозоната за бюджетни преразходи и е призовавана да вкара ред в тази сфера.

Средства, които другояче биха били изразходвани за опазване на здравето и сигурност, " съгласно строгите правила, наложени от Европа, не се разрешава да бъдат употребявани ", съобщи през вчерашния ден евроскептичният вътрешен министър Матео Салвини пред локалната станция " Радио 24 ". Той означи, че " непрекъснато би трябвало да се желае позволение, с цел да се похарчат пари ".
Мостът „ Моранди ” – значим, само че и сбъркан още на чертожната дъска Според критици на амбициозния план, създателят му не е пресметнал вярно износването на материалите
Говорителят на Европейска комисия Кристиан Шпар сподели, че " е пристигнало времето някои неща да се изяснят ", като уточни, че според бюджетния проект на Европейски Съюз за интервала 2014-2020 година Италия ще получи към 2,5 милиарда евро особено за " вложения в мрежи и инфраструктура, в това число пътища ". Той добави, че през април т.г. Европейски Съюз също по този начин е одобрил според своите правила за държавна помощ " капиталов проект за италианските автомагистрали, който ще разреши да бъдат вложени към 8,5 милиарда евро, в това число и в региона на Генуа ".

" Всъщност Европейски Съюз предизвиква вложенията в инфраструктурата в Италия ", акцентира представителят на Европейски Съюз.

Падналият мост в Генуа Заради нещастието край Генуа: Извънредно състояние в Италия за 12 месеца Мостът „ Моранди ” – значим, само че и сбъркан още на чертожната дъска Търсене, печал и въпроси без отговор след нещастието в Генуа (ОБЗОР) Вратар оцеля по знамение при сриването на виадукта в Генуа Не се удостоверява информацията за оживял български водач от нещастието в Генуа Потвърдена е гибелта на 31 души в сриването на моста край Генуа Италианско издание: Български водач на тир се е избавил по знамение в Генуа Съотборник на Гълъбинов се разминал на 10 минути от нещастието в Генуа Виадукт се срути в Генуа (ВИДЕО)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР