ЕС носи отговорността да потвърди европейското бъдеще на Македония. Скопие

...
ЕС носи отговорността да потвърди европейското бъдеще на Македония. Скопие
Коментари Харесай

Македония: ЕС носи отговорността да потвърди европейското ни бъдеще


Европейски Съюз носи отговорността да удостовери европейското бъдеще на Македония. Скопие съумя да се върне на европейския път, а Европейски Съюз съумя да върне политическото си внимание към Балканите.

Това сподели македонският министър на външните работи Никола Димитров по време на работна среща с министрите на външните работи на страните членки от Европейски Съюз в Брюксел.

„ Ние имаме втори късмет, с цел да успеем, а нашите другари от Брюксел имат шанса да убедят скептиците в триумфа на присъединителния развой “, сподели още дипломатът.

Неформалната работна среща „ Приятели на Македония “ е проведена от външните министри на България и Швеция, а с изключение на Димитров, в нея присъединяване взе и вицепремиерът по европейските въпроси Буяр Османи, съобщи БГНЕС.
Според известие на македонското външно министерство полемиките по време на срещата са били фокусирани върху вероятностите на Македония във връзка с започването на присъединителните договаряния, както и уговорките на държавното управление в Скопие за реализиране на прогрес по използването на промените и развиването на добросъседските връзки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР